Semasa

Wanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg Berlaku

Demi tuntutan kerja, ramai suami isteri terpaksa hidup PJJ dan hanya dapat berjumpa sekali sekala saja. Selain isu duit, sebenarnya kehadiran orang ketiga yang mengisi kesunyian merupakan dugaan yang paling tak diingini. Namun itulah perkara yang dihadapi oleh seorang wanita cekal ini.

GAMBAR DAN VIDEO TULAR ADA DI BAWAH SEKALI

Melalui akaun TikTok Sutera Puteh, dia yang tinggal di Melaka menceritakan bagaimana dirinya dimadukan saat si suami bertugas di Sabah. Berkahwin pada 2006, awalnya mereka hidup bahagia ditemani 2 cahaya mata.

Namun pada 2016, dia mula merasakan perubahan sikap termasuklah reaksi muka kurang suka apabila selfie berdua. 2018 pula, akhirnya semua terjawab kerana rupanya lelaki itu sudah bernikah dengan wanita lain.

lain.

Wanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg Berlaku

Nasi sudah menjadi bubur, dia cuba menelan takdir duka tersebut namun jiwanya tidak kuat lagi. Justeru wanita ini nekad untuk berpisah namun kemahuan itu tidak dipenuhi kerana suaminya mahu membahagiakan kedua-dua pihak. Setelah beribu rintangan terjadi, Julai 2022 lelaki tersebut dan isteri kedua dikhabarkan sudah membawa haluan masing-masing. Perjalanan menunaikan umrah bersama seakan memberikan jawapan bahawa jodohnya dan bini pertama masih panjang.

Wanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg BerlakuWanita Kecewa Suami Nikah Baru Tanpa Keizinan Isteri Selepas Lama PJJ. Akhirnya Ini Yg Berlaku

Cukup tersentuh dan mengagumi kisah berkenaan, ramai netizen mendoakan semoga perkahwinan pasangan ini akan berkekalan ke nafas terakhir. Malahan mereka memuji kekuatan jiwa wanita itu ketika berdepan dugaan poligami.

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

RAKAMAN VIDEO : KLICK DISINI

SUMBER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *