Semasa

Baju Seeksi Syafinaz Di Konsert Suku Akhir Gegar Vaganza malam tadi ditegur netizen

SHAH ALAM – Penampilan juri tetap Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9), Datuk Syafinaz Selamat pada konsert suku akhir malam ini dilabel sebagai mencolok mata dan tidak sesuai untuk tontonan seisi keluarga.

RAKAMAN VIDEO KLICK DI BAWAH SEKALI

“Baju Syafinaz malam ini sangat tidak sesuai,” komen netizen.

“Tiada sesiapa ke nak tegur baju Syafinaz agak seksi untuk konsert GV9 pada malam ini?” ciap seorang lagi netizen.

Sebelum ini, penampilan Syafinaz sering meraih pujian ramai pada setiap konsert kerana kerap tampil dengan busana anggun dan unik.

“Kak, Jangan sampai Allah tegur. Menyesal nanti. Ingat hidup semua free Allah bg, Cuba masuk hospital guna oksigen, berapa ko nk kena byr. Allah bg free ko lawan cakap Allah. Nk jd apa ko ni.” – Ibn Whb

“Orang tegur kata tak sopan nanti koyak, tak open minded lah pikiran sempit lah tapi bila orang open minded pulak yang judged kata xkena,x cantik n judge body kau kau melalak jugak…apa masalah” – Riff

“Tua dah seksi orang tak pandang dah.. fikir la sikit.. patut dah pandai bab aurat. kritik orang pandai diri sendiri pon tak betul.” – Azfar

“Percayalah bila dah tua akan kedut juga…so better tak payah buat tayangan free show lebih² takut tiket jualan tak bawak modal” – Mohamad Nurlzhar

“Kekadang artis layak diberi gelaran Datuk dan seumpamanya kerana mereka tidak bijak mengawal personaliti ketika mengejar populariti” – Hasyim

“Pelik aku,mula2 kepom jadi buah mulut gedik over.pastu nabil ajuk cakap raisa pun kene kutuk yg terbaru nie sekarang pasal baju pun nak bising.semua nak jadi ustazah dan ustad fb,orang dulu berlakon elok jer berkemban takder pon bising2.” – Andy

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

RAKAMAN VIDEO : SILA KLIK DI SINI

Sumber – Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *