Semasa

Seorang Isteri Menangis Hampa, Rasa Sayu Di Wajahnya Terpaksa Ikat Jamin Suami BerkhaIwat

Meskipun sudah mempunyai isteri, terkadang masih ada suami yang perasan bujang kerana mudah tergoda melihat wanita lain.

Adakah mereka ini sudah lupa lafaz janji yang dibuat ketika akad nikah, iaitu untuk setia dan menyayangi bidadari mereka sepenuh hati?

Tidak sekadar berskandal, lebih sedih lagi hingga berkesedudukan dalam rumah yang sama sehingga dicekup pihak berkuasa.

BUKAN IKAT JAMIN SUAMI DI BALAI.. TAPI IKAT JAMIN SUAMI DI JAIS

Pahit, namun itulah hakikat yang terpaksa ditelan oleh seorang wanita ini. Berkongsikan kisahnya di TikTok, difahamkan saat itu dia sedang berada di JAIS bagi mengikat jamin suami yang telah ditangkap basah.

Meskipun tiada tangisan menitis ke pipi, pandangan matanya yang kosong seakan cukup untuk menggambarkan kekesalan di lubuk hati terdalam.

Sukar diluahkan dengan kata-kata, dia menyifatkan kedukaan hatinya ketika itu hanya Allah saja yang tahu.

Walaupun masih ada sisa sayang, namun semuanya terlerai setelah mengetahui diri dikhianati oleh suami yang sebelum ini merupakan insan paling dipercayai.

Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”

Dikongsikan kurang 24 jam yang lalu, video miliknya tersebut sudah ditonton sebanyak 900 ribu kali. Sebak melihat pandangan matanya yang menyimpan 1001 rasa terkilan, mereka juga mendoakan semoga wanita ini terus cekal selain berkongsikan kenangan buruk sama.

Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”Wanita Kuatkan Hati Ikat Jamin Suami Di JAIS Krn Ditangkap KhaIwat. “Muka Sayu Hati Rasa Kosong”

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

Sumber – TikTok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *