Semasa

‘Ustaz Nak Ajak VC, Tapi Kita Dua Je’ – Lagi Mangsa Pendakwah Selebriti Tampil Dedah Bukti, Kongsi Video

Di Instastory, penyanyi rap Caprice, mendedahkan beberapa bukti perbualan di antara pendakwah selebriti yang didakwa terbabit dengan kes lakukan amang seksual sejak Februari dan Julai lalu.

RAKAMAN VIDEO CALL MANGSA BERSAMA PU AZMAN ADA DI BAWAH SEKALI

 

Bukan itu sahaja, terdapat mangsa yang lain menceritakan dirinya ‘dikacau’ oleh pendakwah terbabit pada empat tahun lepas di mana individu berkenaan mengajak dia bersama rakan-rakan yang lain untuk pergi ke homestay yang disewa dan meminta untuk menemaninya tidur.

“Masa tu saya baru lepas habis SPM dia ada bagi ceramah dan sewa homestay. Malam tu memang ramai budak-budak datang lepak kat homestay dia. Dah lewat malam masing-masing nak balik tapi dia tahan saya tak bagi balik sebab suruh teman tidur sekali dengan dia and guess what? Dia mulakan lah perangai syaitan bertopengkan malaikat dia.”

“Saya nak cerita dekat orang lain terutamanya family saya tapi takut mereka tak percaya ye lah nama dia tengah naik masa tu dan pengaruh dia pun kuat.”

Dalam pada itu, Caprice turut meminta sesiapa sahaja yang mempunyai pengalaman yang sama seperti remaja berkenaan untuk menghubunginya bagi mengumpulkan bukti.

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

TONTON VIDEO DI BAWAH:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Sumber : capricedaddycap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *