Semasa

Ditampar Suami Sebaik Sahaja Beritahu Dirinya Hamil, Wanita Sebak Dicerai Ketika Pantang

Suami merupakan insan yang bertanggungjawab untuk menjaga dan melindungi isteri selepas dinikahinya. Perjanjian tersebut sudah mulai dilaksanakan selepas ia selesai sahaja melafazkan akad.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Namun, bukan semua isteri bernasib baik mendapat suami yang boleh menggalas tanggungjawab besar itu memandangkan sikap setiap orang boleh berubah-ubah walaupun sudah lama kita kenali.

ketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamil

Setelah insiden berkenaan dia telah ditinggalkan dan melalui proses kehamilan serta bersalin tanpa suami disisi memandangkan lelaki itu menyekat nombor telefonnya sehingga mereka sukar berhubung.

Setelah anak mereka dilahirkan, wanita itu mendakwa yang suaminya masih lagi tidak menghiraukan mereka anak-beranak sehinggalah dia diceraikan ketika berpantang.

Walau bagaimanapun, dia yang kini menyandang status ibu tunggal mengakui bahawa kehidupannya berada dalam keadaan yang lebih baik selepas diceraikan.

ketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamil

Dia juga sedang memulakan hidup baru dan menganggap penceraiannya adalah satu bentuk pengajaran yang cukup luar biasa supaya lebih berhati-hati dalam mengenali seseorang untuk dijadikan sebagai teman hidup.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang pelbagai dengan berasa simpati mendengar kisah wanita kuat itu.

ketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamilketika umum diri hamil

Mereka juga mengakui bahawa seorang wanita yang ingin mencari teman hidup haruslah menyelidik dahulu latar belakang suami supaya tidak menjadi mangsa lelaki tidak bertanggungjawab.

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

RAKAMAN VIDEO :

Sumber – Sumber: TikTok @_nabielaa.maaseh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *