Semasa

Instafemes Wanita Terkenal Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditngkap KhaIwat dgn ‘Sepupu Sendiri

Sudahlah bergelar isteri orang, dibawa pula bayi berusia enam bulan bermalam di sebuah rumah tumpangan bersama lelaki yang bukan mahramnya.Instafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘SepupuInstafemes Wanita Kantoi Bawa Bayi Ketika Ditangkap KhaIwat dgn ‘Sepupu

Ketua Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasaan Undang-undang Syariah JAIK, berkata, dalam serbuan itu pihaknya mengambil masa kira-kira 30 minit menunggu pintu dibuka pasangan berkenaan.

Beliau berkata, pintu kemudian dibuka seorang lelaki yang berpakaian lengkap manakala pasangannya pula sedang bersembunyi dalam bilik air.

Hasil soal siasat mendapati, lelaki itu dipercayai sudah berkahwin dan berasal dari Bedong, Sungai Petani manakala pasangannya pula berasal dari Selangor dan bekerja di negeri Kedah.

Mereka memberi alasan takut disebabkan lelaki itu bimbang perkara itu diketahui isterinya menyebabkan mereka mengambil masa lama untuk membuka pintu bilik berkenaan.

Beliau berkata, dalam serbuan kedua di sebuah bilik bersebelahan hotel itu, seorang lelaki dicekup berkhalwat dengan pasangannya yang menetap di Langkawi.

Tambahnya, mereka dicekup selepas gagal menunjukkan sebarang dokumen menunjukkan bukti mereka mempunyai hubungan mahram atau suami isteri.

Lelaki yang bekerja sebagai mekanik itu berasal dari bandar raya Alor Setar manakala pasangannya pula dari Langkawi bekerja sebagai jurujual kasut di pulau peranginan itu.

Ketiga-tiga pasangan berusia antara 19 hingga 38 tahun ditahan kerana disyaki berkhalwat mengikut Seksyen 25 Enakmen Kesalahan Jenayah Kedah 2014 dan sabit kesalahan boleh didenda tidak melebihi RM3,000 atau dua tahun penjara atau kedua-duanya sekali.

Turut serta dalam operasi itu, Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Pembangunan Luar Bandar dan Agama negeri.

Operasi yang bermula jam 12 tengah malam hingga jam 4 pagi itu tertumpu di sekitar bandar raya ini sempena operasi cegah maksiat.

Outbrain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *