Semasa

Seorang Wanita yg Masih Bersuami Disimbah Dgn Air Longkang Kantoi khaIwt Dengan Laki Orang

SATU pasangan yang dicekup berselingkuh dan berzina telah dihukum oleh penduduk tempatan mengikut hukum sosial dengan dimandikan dengan air limbah atau air longkang sebelum dihantar kepada polis.

Kejadian ini dilaporkan berlaku di Kampong Cot Masjid,  Kecamatan Luengbata, Banda Aceh pada Ahad.

Seorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orang

Seorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orangSeorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orang

Seorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orang

Ketika diserbu penduduk, pasangan ini mengaku mengadakan hubungan sekz sebanyak dua kali sebelum subuh, sementara FSN mengatakan dirinya berpuasa hari itu.

HS mengaku pergi ke rumah sewa FSN pada jam 3 pagi Ahad dan sempat melakukan hubungan intim sebanyak 2 kali sebelum subuh.

Seorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orang

Sesuai dengan hukuman sosial di daerah itu pasangan itu dihukum mengikut peraturan setempat iaitu dimandikan dengan air limbah (longkang).

Pasangan itu mencangkung dekat dengan longkang kecil dan dicurah dengan air limbah.

Hukuman sosial tersebut merupakan bentuk kekesalan penduduk, di mana pasangan selingkuh itu dianggap sudah mencemari kampung mereka. Tambahan pula perbuatan haram itu dilakukan dalam bulan Ramadan.

Selepas diberi hukuman sosial, barulah pasangan itu diserah kepada polis syariah Aceh untuk tindakan lanjut. – KitaReporters

Seorang Wanita yg masih bersuami disimbah dgn air longkang kantoi khaIwat dengan laki orang

Pasangan ini dibawa menaiki polis syariah. Kredit foto: Serambi Indonesia.

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *