Semasa

Pasgan Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat Dibebaskan

Psgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat Dibebaskan

Sepasang suami isteri merayu agar anak perempuannya dilepaskan selepas ditangkap khalwat bersama teman lelaki di sebuah hotel di sini.

Waris berkenaan mengakui sedih dengan perbuatan terkutuk anak mereka sehingga terpaksa merayu dengan anggota penguatkuasaan.

Psgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat DibebaskanPsgn Suami Isteri Menangis, Merayu Agar Anak Gadisnya yg Ditangkap KhaIwat Dibebaskan

Pengerusi Skuad Badar, Azhar Mohamad berkata, pihaknya bersama 40 anggota menahan sembilan pasangan kekasih pada malam ambang merdeka.

Menurutnya, kesemua mereka dibawa ke masjid untuk diberikan kaunseling dan amaran sebelum diserahkan kepada waris masing-masing.

“Tujuan kita ialah membanteras kegiatan maksiat sekali gus menyelamatkan dari berlakunya kewujudan anak luar nikah hasil daripada perbuatan ziina yang dilakukan pada malam merdeka,” katanya.

Operasi bermula jam 1 pagi hingga 6.30 pagi itu tertumpu ke kawasan hotel bajet, motel dan rumah tumpangan sekitar daerah Kuala Muda yang kebanyakan agak tersorok dari pengetahuan umum.

Menjadi kelaziman Skuad Badar, kesemua yang dikumpulkan dibawa ke masjid dan diberikan tazkirah pada awal pagi hari yang sama di atas tanah perkuburan bagi memberi keinsafan.

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

Harian Sinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *