Semasa

DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal

Foto: Tangkap layar video

Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikulnya, itulah peribahasa yang paling sesuai menggambarkan situasi seorang warga emas yang tinggal berseorang di sebuah rumah usang.

TONTON RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Apa yang lebih meruntun hati, apabila wanita ‘cekal’ ini menceritakan menu hariannya dan berkongsi keadaan rumahnya itu.

DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…

Apa yang lebih menyedihkan, apabila nasi itu sudah mula dihurungi oleh semut-semut namun, perkara tersebut sama sekali tidak menghalang dirinya untuk makan nasi itu.

“Masak nasi sahaja. Saya makan ini sahaja.”

Tidak berakhir di situ, wanita tabah ini turut menunjukkan keadaan rumahnya yang serba daif ditambah pula bumbung rumah yang sudah bocor setiap kali hujan lebat.

Jika dilihat riak wajah wanita itu, dia cuba sedaya upaya untuk menahan sebak walaupun diuji dengan pelbagai dugaan.

Apa yang lebih meruntun hati, apabila dia disoal mengenai anak-anaknya, wanita itu menjelaskan anak-anaknya sering pulang ke rumah namun, semua itu sama sekali tidak betul.

“Dia berbohong cakap anak bagi duit, padahal anaknya sama sekali tidak pernah pulang dan tinggalkan dia seorang diri.

Dia juga ada beberapa anak, tapi siapa pun tidak peduli dengan nasib si ibu.”

DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…DitinggaIkan Sendirian Di Rumah Usang, Bila Tanya PasaI Anak Siap ‘Bohong’ Anak Selalu Balik Padahal…

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut. Click Disini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

RAKAMAN VIDEO :

Sumber: Cak Budi Official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *