Semasa

‘Empat Jam Tunggu Giliran”, Last2 Suruh Balik, Sebab Tak Ckup Staff”- Lelaki Ini Mengamvk, Semua Terdiam

Baru-baru ini tular di laman Twitter, video memaparkan seorang lelaki yang mengamuk ketika berurusan di sebuah kaunter kerajaan telah mendapat perhatian daripada orang ramai.

TONTON RAKAMAN VIDEO DIBAWAH SEKALI 

Menerusi video tersebut, dilihat lelaki berbangsa india itu menjerit-jerit memarahi staf di kaunter berkenaan dan menepuk-nepuk meja sambil cuba ditenangkan oleh rakannya.

 

Gini la deal dengan mana2 agensi gomen! Bila ada org buat kecoh, eh sume org kat belakang tu keluar ramai plak org.. counter bukak 2 je. Kalau aku pon angin, amik no pkul 10, kene panggil pkul 2. lepas tu srh balik xle bayar bill sbb system down.

“Dah kena marah baru semua staf keluar, tadi kata tak cukup,” tulis seorang netizen.

“Bagus brother ni.. dia bersuara untuk kita semua yang menunggu macam tak ada kerja lain nak buat.. tu belum yang duduk jauh semata-mata nak pergi menunggu dekat kaunter,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

KOMEN NETIZEM :

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

RAKAMAN VIDEO :

SUMBER : Twitter, beautifulnara.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *