Semasa

KABAR DUKA” Suami Dijemput llahi Selang Beberapa Jam Selepas lsteri Melahirkan Anak Bongsu

Menerima khabar du.ka dan gembira serentak, itu dilalui se0rang wanita Siti Azimah Tajudin apabila suaminya, Shahrol Amri Sanusi menin.ggaI dunia pada pagi 18 Jun lalu dipercayai aki.bat serangan jantung.

Menurut lap0ran Harian Metr0, bagaimanapun wanita berusia 31 tahun terubat sedikit rasa duka apabila sela.mat meIahirkan anak ketujuh pada 12.09 tengah malam, beberapa jam selepas suaminya ‘pergi’.

“Saya sebenarnya masih terke.jut dengan peme.rgian suami secara tiba-tiba di rumah kami di Kampung Sungai Ramal Dalam, Kajang.

“Sebelum ini suami tidak pernah mengadu sa.kit dan sekali-sekala memberitahu hanya penat, malah ketika keja.dian arwah sempat menunaikan solat Subuh seperti kebiasaan,” katanya.

Bercerita lanjut, Siti Azimah berkata dia dijangka bersa.lin pada 28 Jun ini tetapi ditak.dirkan untuk meIahirkan Siti Nur Aisyatull Humaira di H0spital Serdang, tidak lama selepas kema.tian suaminya.

Malah, wanita berasal dari Kelantan itu mengakui, peme.rgian suami dan kela.hiran anaknya ibarat Allah menarik satu nya.wa dan menggantikan anaknya dengan nya.wa baru.

Tambah Siti Azimah, terdapat pihak berh.asrat untuk menjaga anaknya yang berusia 12, 10, 8, 5, 2, setahun dan enam hari namun dia tidak sanggup untuk menyerahkannya.

Bagi anda yang ingin menghulurkan sumban.gan, boleh berbuat demikian ke aka.un CIMB 7065548933 (Siti Azimah Tajudin).

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : hm (Suraya Roslan) , Faceb00k, omm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *