Semasa

VIDEO” Dua Bayi Kembar Ditemui Di Tepi Jalan, Dicampak Keluar Oleh lbunya Dari Kereta Yang Sedang Bergerak

Dua bayi kembar perempuan dite.mui di tepi jaIan diperc.ayai dicam.pak keluar oleh ibunya dari kereta yang sedang bergerak, lap0r Da.ily Mail.

TONTON RAKAMAN VIDE0 ADA DIBAWAH SEKALI

Dalam keja.dian wanita itu dipercayai memb.uang anaknya pada waktu awaI pagi.

SaIah se0rang daripada ba.yi itu masih hi.dup dan disela.matkan selepas penduduk terdengar suara tan.gisan ba.yi itu datang dari kawasan rumput di tepi jalan.

Lea Gutib, antara penduduk yang menemui ba.yi itu berkata, “Bayi kembar itu sangat cantik dan kecil. Saya tak percaya apabila kami menemuinya.

“SaIah se0rang daripadanya tidak berna.fas, se0rang lagi masih ku.at dan bergerak.

“Saya tidak faham, macam mana se0rang ibu b0leh terga.mak meIakukan anaknya begini? Perkara ini pasti akan menghantui kehidu.pannya sepanjang ha.yat,” katanya.

Difahamkan, pihak p0lis sedang berusaha menge.san ibu ba.yi terbabit.

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

RAKAMAN VIDEO :

Sumber : P0rtalisl4mik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *