Semasa

Takziah – Ibu Kepada Tiga Anak Menlnggal Dunia Digilis Selepas Tercampak Keluar Dari Kereta.

KELANTAN – Jeli, Se0rang ibu kepada 3 anak m4ut digil1s sebuah kenderaan lain, selepas terc4mpak keluar dari kereta yang dipandu suaminya yang terb4bas dalam kejadlan di Kilometer 130, Jalan Raya Timur Barat pagi tadi.

Dalam kejadian pukul 11.30 pagi tadi di Kilometer 130, Jalan Raya Timur Barat, mngsa Kamariah Wahab, 47 tahun, menlnggal dunia di tempat kejadian.

Ketua Polis Daerah Jeli, Deputi Superintendan Ahmad Arifin berkata, sebelum kejadlan, mngsa bersama suami dan 3 anaknya menaiki kereta jenis Pr0ton Wira dari arah Gerik, Perak.

“Sebaik tiba di tempat kejadian, kenderaan berkenaan dikatakan hil4ng kawalan ketika melalui satu selek0h dan terb4bas masuk ke laluan bertent4ngan.

“Proton Wira itu kemudiannya mel4nggar Toyota Vios dan Per0dua Alza yang datang dari hadapan.

“Akibat dari perl4nggaran tersebut, mngsa terc4mpak keluar dari kereta lalu digil1s Perodua Alza manakala Proton Wira yang dinaiki suami serta 3 anaknya terb4kar,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Ahmad Arifin berkata, bagaimanapun 3 anak dan suami mngsa, Abd Razak Shalleh, 70 tahun, berjaya keluar daripada kenderaan yang terb4kar tersebut.

“Kami difahamkan mngsa dan keluarganya dalam perjalanan dari Sungai Petani, Kedah dan ingin ke Kuala Krai, kelantan.

“Selepas merempvh dua kenderaan lain, Proton Wira itu dikatakan berpusing beberapa kali sebelum terb4kar dan sebaik kami tiba, kereta itu masih terb4kar namun tak marak dan kami mengambil masa kira-kira 3 minit untuk memadamkannya,” katanya.

Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah.

Sumber berita harian

MAKLUMAN – Sementara itu, anda juga boleh membaca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE..TERIMA KASIH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *