Semasa

Rita Rudaini Sindir Netizen Apabila Mereka MeIarang Apple Nak Berikan Sumbangan Banjir Melalui Kerajaan

Pelakon, Rita Ru daini tampil mem pers0alkan tin dakan n3tizen yang tidak mem benarkan Ketua Pegawai EksekutifApple, TimCook untuk menghantar sumbangan dan bantuan kepada m4ngsa banjir di Malaysia melalui kerajaan.

 

Tw3et Ketua Pegawai EksekutifApple itu telah di banjiri dengan pelbagai k0men n3tizen dari Malaysia dan Filipina yang meminta individu itu untuk tidak menghantar sum bangan dan bantuan melalui k3rajaan.

“Jangan sesekali mem percayai bantuan kerajaanMalaysia dengan se barang bantuan. Sila hubungi NGO yang berada di barisan hadapan dalam membantu m4ngsa.”– ciap Netizen

Perli N3tizen Lupa Budi Kerajaan

Ucapan Dari Rita Rudaini 

Tambah Rita lagi, mereka yang tidak men yokong pihak kerajaan sebelum ini telah hilang punca pen dapatan dan tidak dapat menikmat pelbagai kemudahan yang di sediakan.

“Kami yang tak sokong kerajaan ini hilang punca pen dapatan, di tarik kemudahan. Tak boleh sedut udara sama-sama korang sebab mem bahayakan orang awam. Kenapa nak betr4y kerajaan?”- soal Rita

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

𝖲𝖴𝖬𝖡𝖤𝖱 : Muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *