Semasa

( VIDEO ) ” Jasad Pemandu Lori Yang Terjunam Ke Dalam Laut Telah Ditemui Selepas 30jam Pencarian

P0rt Dicks0n : Ja.sad pemandu l0ri, Sharul Nizwan Said, 33, yang terpera.ngkap apabila kenderaan dipandunya terju.nam ke Iaut pada keja.dian di Jimah P0wer PIant Bukit PeIand0k di sini, selepas hampir 30 jam 0perasi menc.arinya dija.lankan.

BACA : TONTONAN VIDEO ADA DIBAWAH SEKALI

Sementara itu, bapa ma.ngsa, Said Sapie, 68, bersyukur dengan pene.muan ja.sad Sharul Nizwan.

“Walaupun se.dih dengan kehiI.angan Sharul Nizwan, saya bersyukur dan lega sebaik dimak.lumkan berita pene.muan ja.sadnya.

“Saya harap jen.azahnya dapat disem.adikan segera. Saya juga berd0a dan berharap isterinya tab.ah dengan du.gaan ini. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan empat anak berusia lima bulan hingga 13 tahun,” katanya.

Semalam, Harlan Metr0 melap0rkan, Iori dipandu Sharul Nizwan terju.nam ke Iaut ketika mela.kukan kerja-kerja pember.sihan sisa arang batu di jeti C0al UnI0ading Edra Energy, Jimah P0wer Plant.

SALAM TAKZIAH / AL-FATIHAH BUAT ARWAH

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

KLICK DISINI

⬇️

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

⬆️

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

𝖲𝖴𝖬𝖡𝖤𝖱 : / FACEBOOK

VIDEO : CLICK

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *