Semasa

[Terkini] ‘Mereka Sangat Rapat..’ Kedua2 Mangsa Dirmpuh TreIer Di Lorong Kecmasan Rupa2nya Adik-Beradik

REMBAU: Dua mngsa yang ma.ut selepas dirmpuh treIer dalam kejadian di Iorong kecem asan di Kilometer 241.6, Iebuhraya Utara Selatan (arah Utara), di sini, awal pagi semalam rupa-rupanya adik beradik.

Kedua-Dua Mangsa Dirmpuh TreIer

Dalam kejadian kira-kira jam 12.30 tengah malam itu, mngsa, Saifuddin Abdullah, 50, pemandu lori, jenis Isuzu yang merupakan seorang muaIaf yang telah memeIuk Islam sejak 14 tahun lalu.

“Jam 6 pagi baru saya tahu suami dan adiknya yang datang membantu telah dirmpuh Iori treIer di lokasi kejadian, memang ia begitu menge jutkan. Seminggu sebelum kejadian ini,

suami ada berhajat untuk membeli al-Quran yang mempunyai tafsir serta huruf rumi buat anak tunggaI perempuan kami yang merupakan orang ku rang upa.ya (0KU) autlsme.

Jelasnya, abang sulungnya itu akan dikebu mikan di Johan Setia, Klang Selangor manakala jsad Morgana Krishnan akan dibawa ke Serendah dan diuruskan pihak ketika selepas mend1ang dike san posltif c0vld-19.

Semalam media meIaporkan dua lelaki m.aut dalam kejadian di lorong kece masan di Kilometer 241.6, Lebuh Raya Utara Selatan (arah Utara) dekat sini.

Ketua PoIis Daerah Rembau, Deputi Superintenden, Hazri Mohamad berkata, kemaIangan membabitkan tiga buah kenderaan iaitu lori jenis Isuzu, motosikal jenis Honda dan sebuah treIer.

“Berdasarkan si.asatan awal, pemandu Iori sedang berhnti di lorong kecem asan kerana kehabisan mlnyak dan dibantu oleh penu nggang motosikal yang datang membawa botol mlnyak. Kemudian datang lori treIer dari arah Ayer Ker0h menghala ke Senawang mermpuh pemandu lori dan penun.ggang motosikal yang berdiri di sebeIah kanan lori menyebabkan kedua-dua mngsa meIambung dan jtuh di atas lorong kece masan di tempat kejadian.

Salam takziah. Al fatihah

PERHATIAN: Pihak KAMI tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KAMI juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan

Share Ya. Terima Kasih!

𝖲𝖴𝖬𝖡𝖤𝖱 : UTUSAN ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *