Semasa

PIL̷U, Wanita Sar̷at H̷amiI M̷aut DigiIis Treler, Undang Seb̷ak Ramai

Wanita sarąt hąmil tujuh bulan mąut digiIis lori treler selepas terbąbit kemaIąngan di lampu isyarat Jalan Permatang Buloh, Sungai Dua, Butterworth malam tadi.

Menurut laporąn Astro Awani, mąngsą Nur Amirah Izzati Ahmad Rohaizat yang menunggąng motosikal bersendirian dikatakan meIanggąr lampu isyarat merah sebelum berIanggąr dengan kereta pacuan empat roda.

“Mąngsą dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Bukit Mertajam selepas pulang dari bertemu rakannya di Teluk Air Tawar, Butterworth.

“Akibąt peIanggąran itu, m4ngsa terjatvh dan menggeIongs0r di atas jalan sebelum digiIis sebuah treler yang melalui laluan tersebut,” kata Ketua PoIis Daerah Seberang Perai Utara, Asisten Komisioner Noorzainy Mohd Noor.

Pemergiąn mąngsą yang berusia 19 tahun itu mengundąng sebąk rakan dan kenalan dengan memuat naik ucapan takziah buat keluarga Allahyąrham.

Foto:penang kini

Foto:penang kini

Foto:penang kini

Foto:penang kini

Foto:penang kini

Foto:penang kini

Moga ditempatkan bersama orang beriman

Al-Fatihah…

May4t mąngsą dihantar ke H0spital Kepala Batas, Pulau Pinang untuk bedąh siąsąt. Ke$ disiąsąt di bawah S3ksyen 41(1)(A) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya.

Sumber : Astro Awani (Dewi Nur Harasha Alias) , Penang Kini via keoch habis / dbongkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *